dissabte, 15 de setembre de 2012

Coca de cabell d'angel

I seguim celebrant el meu aniversari... aquest cop amb les companyes de feina a l'hora de berenar.
La Pili i la Montse son unes forofes del cabell d'angel i encara i que estem a dieta... els hi he fet una coca que s'han xupat els dits!!!!

Els ingredients per una coca son:

  • Una base de pizza refrigerada
  • Cabell d'angel
  • Sucre
  • Pinyons
Som-hi doncs!!!
  1. Estendre la base de pizza sobre paper sulfuritzat i passar el corró fins que quedi ben prima.
  2. Sucar el centre amb cabell d'angel al gust de cadascú
  3. Doblegar la massa i tancar-la.
  4. Espolsar sucre generosament per sobre i guarnir amb pinyons
  5. Enfornar a 210º per d'alt i per baix durant uns 15-20 minuts  o fins que estigui la coca torrada i...
A gaudir del berenar!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada