dilluns, 17 de setembre de 2012

Arròs amb conill

L'avia Nuri ja ha tornat de les seves vacances a Sitges i Fontrubí i avui ja hem fet que ens faci un plat d'aquells seus que ens fa xuclar els dits...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • Quatre tasses d'arròs
  • Mig conill tallat a trossos
  • Un pot de tomàquet en conserva
  • Un pebrot vermell
  • Una ceba
  • Unes branques de farigola
  • Una fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Brou de carn

Som-hi doncs...

  1. A la paella, enrossir el conill, salpebrat junt amb la farigola i el llorer.
  2. Quan el conill ja està ben ros, afegir la ceba ratllada i el pebrot i deixar coure uns minuts.
  3. Abocar el tomàquet triturat, salpebrar  i deixar sofregir.
  4. Afegir l'arròs i remenar-ho tot. 
  5. Abocar el brou, deixar coure uns 20 minuts i...
A gaudir dels plats de l'avia Nuri!!!

Bon Profit!!!






2 comentaris: