divendres, 21 de setembre de 2012

Amanida de salmó fumat

Aquest any em fet una troballa al Mercadona. Es tracta d'uns pots de ceba cruixent i que convina amb molts plats, tant va bé per acompanyament d'amanides, com per cremes i gaspatxos.
I amb la caloreta que ens fa, a casa, tenim ganes de amanides i,encara que totes son diferents, la vinagreta es la de costum... vinagreta amb melmelada de tomàquet... i un toc cruixent de ceba queda genial!!!

Comencem???

Els ingredients son:
  • barreja d'enciams, canonigs...
  • salmó fumat
  • pinya amb el seu suc
  • ceba fregida cruixent "Hacendado"
  • sal
  • oli
  • vinagre de Mòdena
  • melmelada de tomàquet
Som-hi doncs!!!
  1. Netegem i salem els enciams i els posem al plat.
  2. Posem la pinya i el salmó  tallats a sobre.
  3. Posem una cullerada sopera de ceba al damunt.
  4. Fer una vinagreta amb una part de melmelada, per quatre d'oli i dues de vinagre i batem.
  5. Amanim l'amanida i...
A sopar ben fresquets!!! 

Bon Profit!!!



Encara que es una entrada antiga, participem al concurs Monsalmó

6 comentaris:

  1. al carrefour també en tenen , a casa la utilitzaem tam bñe per les amanides i quna fem aquests sopas de dissabte amb les hamburgueses

    ptns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Lìdia!!! Amb el gaspatxo es genial també!!!
      Salut i ♥♥♥

      Elimina
  2. m`agradaria saber si la melmelada de tomaca ja es compra feta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Donçs aquesta en concret es de compra, al Mercadona n'hi ha de la marca Haendado, que es la que surt mes economica i bonissima!!!!
      Pero si vols també la pots fer tu... jo a veure si m'animo i un dia d'aquests m'atreveixo a fer-la ...
      :-) .
      Ptns i salut!!!
      Lourdes.

      Elimina
  3. Pels temps caolorosos que ens espera, una amanida d'aquestes sempre van bé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. i tant que si Teresa!!!
      Ara a esperar que ens tornin a pujar les temperatures i en podrem fer moltes d'aquestes.
      Ptons
      Lourdes

      Elimina