I amb la caloreta que ens fa, a casa, tenim ganes de amanides i,encara que totes son diferents, la vinagreta es la de costum... vinagreta amb melmelada de tomàquet... i un toc cruixent de ceba queda genial!!!
Comencem???
Els ingredients son:
- barreja d'enciams, canonigs...
- salmó fumat
- pinya amb el seu suc
- ceba fregida cruixent "Hacendado"
- sal
- oli
- vinagre de Mòdena
- melmelada de tomàquet
Som-hi doncs!!!
- Netegem i salem els enciams i els posem al plat.
- Posem la pinya i el salmó tallats a sobre.
- Posem una cullerada sopera de ceba al damunt.
- Fer una vinagreta amb una part de melmelada, per quatre d'oli i dues de vinagre i batem.
- Amanim l'amanida i...
A sopar ben fresquets!!!
Bon Profit!!!
Encara que es una entrada antiga, participem al concurs Monsalmó |
al carrefour també en tenen , a casa la utilitzaem tam bñe per les amanides i quna fem aquests sopas de dissabte amb les hamburgueses
ResponEliminaptns
Gracies Lìdia!!! Amb el gaspatxo es genial també!!!
EliminaSalut i ♥♥♥
m`agradaria saber si la melmelada de tomaca ja es compra feta
ResponEliminaDonçs aquesta en concret es de compra, al Mercadona n'hi ha de la marca Haendado, que es la que surt mes economica i bonissima!!!!
EliminaPero si vols també la pots fer tu... jo a veure si m'animo i un dia d'aquests m'atreveixo a fer-la ...
:-) .
Ptns i salut!!!
Lourdes.
Pels temps caolorosos que ens espera, una amanida d'aquestes sempre van bé!
ResponEliminai tant que si Teresa!!!
EliminaAra a esperar que ens tornin a pujar les temperatures i en podrem fer moltes d'aquestes.
Ptons
Lourdes