dimecres, 26 de setembre de 2012

Espinacs amb panses, pinyons i cigrons


Hi ha una dita catalana que diu... Bledes i espinacs, moltes a l'olla i poques al plat... i té molta raó aquesta dita, ja que per un quilo d'espinacs, que ocupen un munt, desprès queda en no res.
Però són tant bons els espinacs, que val la pena netejar-los de tanta terra, arrels i tiges.

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son: 
  • 1 kg d'espinacs nets
  • 6 alls pelats i laminats
  • un grapat de panses sense llavors
  • un grapat de pinyons
  • 400 gr. de cigrons cuits
  • oli
  • sal
  1. Posar en una paella grossa, tipus wok, oli i fregir els alls, amb les panses i els pinyons fins que les panses s'inflin.
  2. Abocar els espinacs i anar remenant fins que es posin tous i lluents. Rectificar de sal.
  3. Afegir els cigrons cuits, remenar i ...
A gaudir d'un menjar sa!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada