Hi ha una dita catalana que diu... Bledes i espinacs, moltes a l'olla i poques al plat... i té molta raó aquesta dita, ja que per un quilo d'espinacs, que ocupen un munt, desprès queda en no res.
Però són tant bons els espinacs, que val la pena netejar-los de tanta terra, arrels i tiges.
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 1 kg d'espinacs nets
- 6 alls pelats i laminats
- un grapat de panses sense llavors
- un grapat de pinyons
- 400 gr. de cigrons cuits
- oli
- sal
- Posar en una paella grossa, tipus wok, oli i fregir els alls, amb les panses i els pinyons fins que les panses s'inflin.
- Abocar els espinacs i anar remenant fins que es posin tous i lluents. Rectificar de sal.
- Afegir els cigrons cuits, remenar i ...
A gaudir d'un menjar sa!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada