De vegades, les receptes, ens arriben de la manera mes inesperada i sembla com si estiguessin destinades a fer-se al moment... I això és el que m'ha passat avuí...
Aquest matí, ja m'he despertat amb el menú d'avuí al cap, i ja he tret del congelador, un paquet amb 12 talls de llom de dos colors, però, al sortir de treballar i venir cap a casa, m'he trobat a la meva veïna i m'ha explicat el seu dinar i he pensat... "tinc tots els ingredients... ho probo???" i perquè no???
Anem al lío!!!
Els ingredients per a quatre persones son :
* 12 talls de llom de dos colors
* 1 ceba tallada a daus
* 4 tomàquets ratllats
* 100 g. d' ametlles fregides salades
* un bon raig de llet (en el nostre cas, sense lactosa)
* sal
* pebre
*oli d'oliva verge extra
Som-hi doncs!!!
1.- En una cassola, posem a fregir la ceba amb l'oli i la deixem daurar fins que estigui transparent.
2.- Afegim el tomàquet ratllat i deixem coure, amb un polsim de pebre.
3.- Quan ja esta casi cuit, posem les ametlles al got de la batedora, junt al sofregit, i ho triturem tot plegat.
4.- Ho posem a la cassola altre cop i afegim la llet i remenem fins que agafi la textura de salsa.
5.- A part, salpebrem el llom i el fregim en una paella però només volta i volta i l'afegim a la cassola amb la salsa.
6.- Ho deixem fer xup-xup uns minuts i...
A gaudir de les receptes inesperades!!!
Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dimarts, 22 de desembre del 2015
Llom amb salsa d'ametlles
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
MMmmmmmm.....Lourdes! Quin llom més bo!!! La salseta....espectacular!
ResponEliminaPetons,
Olga
Si que n'es d'espectacular... tant, que ens en va sobrar i al dia seguent, la vem fer servir per amanir uns espaguetis i MMmmmmmmmmm!!!!! Que bons van quedar!!!!
EliminaPtns, Salut i Bon Any
Lourdes