dimarts, 22 de desembre del 2015

Llom amb salsa d'ametlles

De vegades, les receptes, ens arriben de la manera mes inesperada i sembla com si estiguessin destinades a fer-se al moment...  I això és el que m'ha passat avuí...

Aquest matí, ja m'he despertat amb el menú d'avuí al cap, i ja he tret del congelador, un paquet amb 12 talls de llom de dos colors, però, al sortir de treballar i venir cap a casa, m'he trobat a la meva veïna i m'ha explicat el seu dinar i he pensat...  "tinc tots els ingredients...  ho probo???" i perquè no???

Anem al lío!!!
Els ingredients per a quatre persones son :
* 12 talls de llom de dos colors
* 1 ceba tallada a daus
* 4 tomàquets ratllats
* 100 g.  d' ametlles fregides salades
* un bon raig de llet (en el nostre cas,  sense lactosa)
* sal
* pebre
*oli d'oliva verge extra

Som-hi doncs!!!
1.- En una cassola, posem a fregir la ceba amb l'oli i la deixem daurar fins que estigui transparent.
2.- Afegim el tomàquet ratllat i deixem coure, amb un polsim de pebre.
3.- Quan ja esta casi cuit,  posem les ametlles al got de la batedora, junt al sofregit, i ho triturem tot plegat.
4.- Ho posem a la cassola altre cop i afegim la llet i remenem fins que agafi la textura de salsa.
5.- A part,  salpebrem el llom i el fregim en una paella però només volta i volta i l'afegim a la cassola amb la salsa.
6.- Ho deixem fer xup-xup uns minuts i...

A gaudir de les receptes inesperades!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. MMmmmmmm.....Lourdes! Quin llom més bo!!! La salseta....espectacular!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que n'es d'espectacular... tant, que ens en va sobrar i al dia seguent, la vem fer servir per amanir uns espaguetis i MMmmmmmmmmm!!!!! Que bons van quedar!!!!

      Ptns, Salut i Bon Any

      Lourdes

      Elimina