dimecres, 30 de desembre de 2015

Musclos al vi blanc

Aquestos dies fem àpats més especials, més de festa...  per això, sempre busco aperitius nous, alguna cosa que, els de casa, no hagin probat mai.
I aquest ha estat l'aperitiu estrella d'aquest any!!!   :D

Anem al lío???

Els ingredients per a un bon aperitiu son:
* 1 kg. de musclos de roca
* 2 cebes de Figueres tallades a juliana
* 1 got de vi blanc
* oli d'oliva verge extra

Som-hi doncs!!!

1.- En una cassola, posem a daurar a foc lent la ceba amb l'oli fins que quedi ben tendra i transparent. Mentrestant netegem els musclos.
2.- Afegim el vi a la ceba i el deixem reduir.
3.- Tot seguit, afegim els musclos, tapem la cassola i els coem al vapor.
Un cop els musclos estan oberts, els hi traiem una closca,  els reservem i deixem reduir una mica més la salsa.
4.- Tornem a afegir els musclos i...

A picotejar a gust!!!

Bon Profit i Feliç 2016!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada