A casa se les menjen en un plis plas...
Els ingredients per a 16 crestes son:
- Un paquet de crestes refrigerades.
- Una llauna grossa de tonyina amb oli d'oliva.
- Una ceba tallada a daus
- Dos tomàquets tallats a daus.
- Una llauna petita de pebrot vermell escalivat.
- Olivada (pasta d'oliva negra)
- Oli, sal i pebre.
- Un ou batut.
Comencem?
- Poseu a escorrer la tonyina en un colador.
- Fer un sofregit amb la ceba i el tomaquet. un cop estigui casi fet, afegir el pebrot tallat a trocets i remenar.
- afegir la tonyina i remoure tot i per ultim posar-hi dues cullerades de postre d'olivada. Remenar tot junt i reservar.
- Estemdre totes les crestes i repartir el farcit de tonyina per sobre. Tancar les crestes i presionar les vores per sellarles.
- Pintar amb l'ou batut i enfornar a 180º durant uns 15 minuts o fins que estigun daurades.
Bon Profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada