dijous, 1 de març del 2012

Crestes de Tonyina

Ja fa un temps que vaig descobrir la manera de fer unes crestes bonisimes sense tenir que fregir-les i aquest es el resultat...
A casa se les menjen en un plis plas...
 
Els ingredients per a 16 crestes son:

  • Un paquet de crestes refrigerades.
  • Una llauna grossa de tonyina amb oli d'oliva.
  • Una ceba tallada a daus
  • Dos tomàquets tallats a daus.
  • Una llauna petita de pebrot vermell escalivat.
  • Olivada (pasta d'oliva negra)
  • Oli, sal i pebre.
  • Un ou batut.

Comencem?

  1. Poseu a escorrer la tonyina en un colador.
  2. Fer un sofregit amb la ceba i el tomaquet. un cop estigui casi fet, afegir el pebrot tallat a trocets i remenar.
  3. afegir la tonyina i remoure tot i per ultim posar-hi dues cullerades de postre d'olivada. Remenar tot junt i reservar.
  4. Estemdre totes les crestes i repartir el farcit de tonyina per sobre. Tancar les crestes i presionar les vores per sellarles.
  5. Pintar amb l'ou batut i enfornar a 180º durant uns 15 minuts o fins que estigun daurades.
Es poden menjar fredes o calentes, com a segon plat o aperitiu ... Son igual de bones!!!

Bon Profit!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada