Comencem?
Els ingredients son:
- una base de pizza refrigerada
- oli
- sucre al gust
- pinyons o atmella trocejada al gust
- anís
- Escalfem el forn per d'alt i abaix a 190º
- Desenboliquem la massa i afegim un raig d'oli i la estirem per que quedi ben fina amb ajuda d'un corró.
- Tallem la massa en quatre porcions i la posem a la safata del forn a sobre de paper sulfuritzat.
- A sobre de cada porció i aboquem una bona cullerada de sucre, que hi quedi un gruix de 2 ó 3 mil·límetres, i a sobre els pinyons al gust. aplaneu una mica els pinyons per que no quedin sueltos.
- Posar al forn uns 15-20 minuts o fins que quedin daurades les coques.
- Tot just les treguem del forn, amb ajuda d'un pinzell de cuina, pintar les coques, generosament, amb anís
Deixar refredar i ...
Bon Profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada