dimecres, 1 de febrer del 2012

Espaguetis amb gules i gambes

Avui faré una petita aportació a la cuina de l'avia Nuri, i es que aquest plat el vaig descobrir ja fa uns anys navegant per Internet, però l'he adaptat a casa nostra ... i es que ens agraden molt!!!

Així donc comencem.

 Els ingredients per a quatre persones son:

  • 400 gr. d'espaguetis
  • un paquet de gules 
  • un ou
  • 250 gr. de gambes pelades
  • oli
  • sal
  • alls
  • un raig de llet

Per fer aquesta recepta:

  1. Posarem a bullir els espaguetis amb aigua i sal fins que estiguin al punt. Escórrer i reservar. (Per que no s'enganxin si pot tirar per sobre un raig d'oli d'oliva)
  2. En una paella grossa posarem els all laminats amb oli i els dorarem, quant estiguin rossets i afegirem les gambes i ho sofregirem tot junt.
  3. Ara es el moment de afegir les gules a les gambes i deixar-ho fer uns minuts, fins que les gules estiguin al seu punt.
  4. Barrejar els espaguetis amb les gules i gambes i abocar-hi un ou batut amb un raig de llet. Remenar i...
A MENJAR BEN CALENTET!!!

Bon Profit!!!

2 comentaris: