Encara que en la distancia, vem gaudir del nostre peculiar Carnaval...
Els ingredients per a quatre persones son:
- 500 gr. de llata de vedella a filets
- 2 alls
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 250 gr. de xampinyons
- 1 got petit de conyac
- farina blanca
- una fulla de llorer
- sal
- pebre
- oli
- Salpebrem la carn i la passem per farina.
- En una paella la sofregim lleugerament i la reservem.
- En la mateixa paella sofregir els xampinyons tallats a quarts i reservar.
- En una cassola, fer un sofregit amb la ceba, la pastanaga, el tomàquet i l'all tot tallat a juliana i la fulla de llorer. Un cop sofregit tot, treure el llorer i passar tot pel pasapures i reservem.
- Ara es el moment de posar la carn a la cassola junt amb el conyac i deixem coure una mica.
- Tot seguit i afegim la salsa i ho acabem de cobrir amb una mica de brou de carn. Deixem coure una bona estona fins que la carn quedi tendre i llavors i posem els xampinyons.
- Deixar coure una miqueta mes i...
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada