dimecres, 8 de febrer de 2012

Cigrons de Quaresma

Desprès de Carnaval ens arribarà la Quaresma i per aquestes dates es molt típic els plats de peix o les llegums.

A l'avia Nuri sempre li ha agradat fer aquest plat, encara que l'ha simplificat (qüestions de la modernitat), però encara i així li surt ben bo!!!
Comencem????

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 2 pots grossos de cigrons cuits
  • 3 ous bullits
  • una ceba ratllada
  • 2 tomàquets ratllats
  • 2 alls
  • julivert
  • sal
  • brou 
Els passos que farem son:

  1. En una cassola fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
  2. Afegir el brou i deixar bullir una estona.
  3. Mentres fer una picada amb els alls i el julivert i reservar.
  4. Ara, tirar-hi els cigrons i deixar coure uns minuts, per que s'escalfin be.
  5. Tallar els ous a troços i afegir-los a la cassola junt amb la picada.
  6. Deixar coure una miqueta mes i....
A menjar!!!!!

Bon Profit!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada