Endavant dons...
Ingredients per a quatre persones:
- 4 talls de lluç
- 4 talls de rap
- dues sípies
- tres calamars
- 300 gr. de cloïsses
- 500 gr. de musclos de roca
- 8 gambes
- 4 escamarlans
- una ceba ratllada
- 3 tomàquets ratllats
- fumet de peix
- farina
- una fulla de llorer
- uns grans de pebre negre
- oli
- sal
Per la picada:
- ametlles torrades
- alls
- julivert
Comencem!!!
- Tallem la sípia a quadrats i la ofeguem en una cassola amb un raig d'aigua, el llorer i els grans de pebre. Un cop cuita reservem.
- Tallem els calamars a rodanxes i el sofregim una mica. Reservem
- Obrim al vapor els musclos i les cloïsses i reservem.
- Salem i fregim les gambes i els escamarlans i reservem.
- En una paella amb oli anirem fregint el rap i el lluç una mica enfarinat i també reservem.
- Fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quant estigui casi fet, afegir els calamars i la sípia i deixar que s'acavi de fer. Si el sofregit queda massa espès alleugerir amb el fumet de peix.
- Ara, anirem posant en una cassola ampla, per pisos, primer el sofregit, desprès les gambes i els escamarlans, desprès les cloïsses i per ultim el peix.
- Fer una picada amb el suc de les cloïsses i els musclos, les ametlles, els alls i el julivert al gust i tirar-ho per sobre.
- Posar al foc la cassola i que faci xup-xup una estoneta i...
A gaudir de l'àpat.
Bon Profit!!!
un suquet "genial"
ResponEliminaGracies guapisima!!!
EliminaTe creerás que nunca he hecho suquet? y que la razón principal era por no encontrar una receta fiable?. Pues por fin voy a hacer suquet!!!
ResponEliminaTiene que estar de vicio.
Gracias!!!
Te aseguro que queda de vivio y de muerte!!!!!! Gracias por tu visita Antonio.♥
Elimina