dimecres, 14 de març del 2012

Musclos al Vapor

Avui al mati he anat al mercat a La Seu i passant pel davant de la peixateria he pensat en que faria per sopar... una mica de peix, els dimarts, es cosa bona, i si son musclos encara mes!!!! I quina cosa mes senzilla de fer...

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 2 Kg. de musclos, si son de roca millor
  • Mig ditet d'aigua
  • sal
Comencem?
  1. Netejar i rentar a fons els musclos, retirant totes les barbes i restes de petxines enganxades.
  2. En una cassola, posar mig ditet d'aigua i una cullerada de sal i abocar-hi els musclos.
  3. Tapar i posar-los al foc.
  4. Quant estigui a punt de sortir-se l'aigua de la cassola, apartar-los del foc i a emplatar
Menjar-los ben calents acompanyats d'una vinagreta d'oli, vinagre de Mòdena i pebre.

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada