Els ingredients per a quatre persones son:
- 1 Kg. de carabassons
- 2 patates
- 1 ceba
- 2 porcions de formatget tipus el Caserio
- sal
- pebre
- un raig d'oli
- aigua
Per començar:
- Pelar les patates i la ceba, rentar-les, tallar-les a trossos i posar les a la cassola.
- Rentar i tallar a trossos els carabassons, i posar-los a la cassola
- Omplir la cassola fins a cobrir amb aigua i afegir un pessic de sal.
- Bullir uns 30 minuts, fins que la patata estigui feta
- Deixar refredar una mica i a la cassola, afegir un polsim de pebre, un raig d'oli i el formatget i triturar tot amb el mini primer.
- Passar-ho tot per un passapurés per que quedi ben fi.
- Opcionalment es poden fregir uns trossets de pa i afegir al puré com acompanyament.
I ara a gaudir d'aquest puré!!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada