dijous, 15 de març de 2012

Crema de Carabassó

Avui, al mercat he trobat els carabassons molt be de preu, i com que al meu nen li agraden tant he pensat en donar-li una sorpresa

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 1 Kg. de carabassons
  • 2 patates
  • 1 ceba
  • 2 porcions de formatget tipus el Caserio
  • sal
  • pebre
  • un raig d'oli 
  • aigua
Per començar:
  1. Pelar les patates i la ceba, rentar-les, tallar-les a trossos i posar les a la cassola.
  2. Rentar i tallar a trossos els carabassons, i posar-los a la cassola
  3. Omplir la cassola fins a cobrir amb aigua i afegir un pessic de sal.
  4. Bullir uns 30 minuts, fins que la patata estigui feta
  5. Deixar refredar una mica i a la cassola, afegir un polsim de pebre, un raig d'oli i el formatget i triturar tot amb el mini primer.
  6. Passar-ho tot per un passapurés per que quedi ben fi.
  7. Opcionalment es poden fregir uns trossets de pa i afegir al puré com acompanyament.
I ara a gaudir d'aquest puré!!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada