diumenge, 18 de març de 2012

Pastís de crema pastissera amb maduixes

Avui hem decidit celebrar el Dia del Pare, d'una manera diferent, no amb la clàssica Crema Catalana.
Ja fa dies que he fet amistat amb una pagina del Facebook que fa unes receptes bonissimes, i tafanejant per la seva pagina vaig trobar aquest pastis fet de crema pastissera i maduixes. Aquesta pagina es la de la Basi i us la recomano.

Aquí us deixo l'enllaç de Las Recetas de la "Basi", per si vosaltres les voleu veure
https://www.facebook.com/pages/Recetas-de-la-Basi-mi-madre-Recipes-from-Basi-my-mother/299102936804344

Comencem dons?
Els ingredients per aquest pastís son:

  • Un paquet de pasta brisa refrigerat
  • 10 maduixes laminades
  • Melmelada d'albercoc
  • 3 rovells d'ou
  • 100 gr de sucre
  • 40 gr. de maizena
  • 1/2 l. de llet
  • 1 branca de canyella
  • la pell d'una llimona
La preparació es ben senzilla:

  1. En un motlle de silicona baixet (d'aquell que tenen ones), poseu la pasta brisa i li doneu la forma de les ones. Punxeu una mica la base, i amb el forn precalentat a 170º ho poseu al forn fins que la pasta estigui daurada.
  2. Mentrestant començarem a fer la crema. Posarem les rovells, el sucre, la maizena i la llet en un bol apte per a microones i ho batrem tot. I afegim la canyella i la pell de llimona i ho posem al microones durant 2 minuts
  3. Ho treiem i o tornem a batre tot junt i ho posem dos minuts mes, i tornem a repetir la mateixa operació un altre vegada. En total te que estar uns 6 minuts, però si la crema encara esta liquida es pot posar un o dos minuts mes, això va al gust de cadascú o del microones.
    Deixem refredar be.
  4. Quan la pasta ja està feta la retirem del forn i la deixem refredar.
  5. Ara es el moment de començar a omplir la pasta amb la crema, i tot seguit posar les maduixes laminades per sobre.
  6. Pintar les maduixes amb melmelada d'albercoc i... Tachaaannn!!!!
Bon Profit!!!!

i no us oblideu de passar a veure a la Basi!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada