Ja fa dies que he fet amistat amb una pagina del Facebook que fa unes receptes bonissimes, i tafanejant per la seva pagina vaig trobar aquest pastis fet de crema pastissera i maduixes. Aquesta pagina es la de la Basi i us la recomano.
Aquí us deixo l'enllaç de Las Recetas de la "Basi", per si vosaltres les voleu veure
https://www.facebook.com/pages/Recetas-de-la-Basi-mi-madre-Recipes-from-Basi-my-mother/299102936804344
Comencem dons?
Els ingredients per aquest pastís son:
- Un paquet de pasta brisa refrigerat
- 10 maduixes laminades
- Melmelada d'albercoc
- 3 rovells d'ou
- 100 gr de sucre
- 40 gr. de maizena
- 1/2 l. de llet
- 1 branca de canyella
- la pell d'una llimona
La preparació es ben senzilla:
- En un motlle de silicona baixet (d'aquell que tenen ones), poseu la pasta brisa i li doneu la forma de les ones. Punxeu una mica la base, i amb el forn precalentat a 170º ho poseu al forn fins que la pasta estigui daurada.
- Mentrestant començarem a fer la crema. Posarem les rovells, el sucre, la maizena i la llet en un bol apte per a microones i ho batrem tot. I afegim la canyella i la pell de llimona i ho posem al microones durant 2 minuts
- Ho treiem i o tornem a batre tot junt i ho posem dos minuts mes, i tornem a repetir la mateixa operació un altre vegada. En total te que estar uns 6 minuts, però si la crema encara esta liquida es pot posar un o dos minuts mes, això va al gust de cadascú o del microones.
Deixem refredar be. - Quan la pasta ja està feta la retirem del forn i la deixem refredar.
- Ara es el moment de començar a omplir la pasta amb la crema, i tot seguit posar les maduixes laminades per sobre.
- Pintar les maduixes amb melmelada d'albercoc i... Tachaaannn!!!!
Bon Profit!!!!
i no us oblideu de passar a veure a la Basi!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada