El meu problema sempre ha sigut el mateix... se'm crema el pot i per tant , la crema.
Desprès de molt de temps d'indagar vaig trobar unes receptes per Internet, i desprès d'una fusió d'idees en va sortir això... La crema catalana Expressss... feta al MICROONES!!!
Comencem?
Els ingredients per a 1/2 litre de llet son:
- 1/2 litre de llet.
- 100 gr. de sucre.
- 3 rovells d'ou
- 40 gr. de maizena
- la pell d'una llimona sense la part blanca
- una branca de canyella
- En un bol apte per a microones, barrejar tots els ingredients amb l'ajuda d'unes varilles i posar al microones durant dos minuts.
- Retirar la pell de llimona i la canyella i batre fort. Tornar a posar al microones per dos minuts mes.
- Tornar a batre energicament i tornar a posar al microones dos minuts mes i ...
Ja Està!!!
Com podreu comprovar en aquest ultim pas, la crema ja esta espesa, nomes s'ha de deixar refredar i posar el sucre en abundància i cremar amb l'ajuda d'un soplet o cremador.
Així que a cremar-la i...
Bon Profit!!!
Oooooooooooh! Quin invent!! Jo no m'animo mai a fer crema catalana per falta de temps... I la història de la perola cremada també la conec ;) Aquesta és una recepta revelació!! ;) Petonets!
ResponEliminaEspero que la facis i la repeteixis!!! per a mi es una recepta comodí, que tant la faig servir per una crema catalana com a crema pastissera per a guarnir tot tipus de pastis de pasta de full.
EliminaPtons i Salut, Carmeta!!!
Lourdes