dimecres, 21 de març de 2012

Gaspatxo

Encara que avui ha estat ploguen durant tot el dia, amb la primavera ja em venen ganes de menjar coses mes fresquetes i que millor que aquest gaspatxo tant bo???

Els ingredients per a quatre persones son:

  • un pebrot vermell
  • un cogombre
  • una ceba
  • dos dents d'all
  • un Kg. de tomàquets
  • una llesca de pa remullada en vinagre
  • oli
  • sal
  • pebre
  • Daus de pa fregit
Comencem????
  1. Tallar totes les verdures a daus i posar-les al mini primer junt amb el pa remullat, l'oli i un pessic de sal i pebre
  2. Triturar-ho tot i rectificar de sal i pebre al gust.
  3. Passar-ho per un pasapures per treure totes les pells i posar-ho a la nevera unes hores.
  4. Fregir uns daus de pa per acompanyar i... A gaudir d'aquest plat tant refrescant!!!
Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada