Els ingredients per a dos pizzes grosses son:
- Dos bases refrigerades de pizza
- un pot de tomàquet fregit casolà
- orenga
- 200 gr. de salmó fumat
- un pot de puntes d'espàrrecs
- un paquet de formatge ratllat
- olives
- Crema de llet
Donç comencem:
- Escalfarem el forn a 200º
- Estirarem la massa de pizza amb un corró, per que ens quedi mes prima i la deixarem en el mateix paper sulfuritzat.
- Ara li posarem una capa del tomàquet fregit per sobre i un polsim de orenga i ho posarem al forn.
- Quant la massa estigui una mica cuita, la retirarem del forn i la farcirem amb una capa de salmó, uns espàrrecs, unes olives, el formatge ratllat i un raig de crema de llet i ho tornarem a posar al forn una estona mes.
- Quan el formatge estigui desfet i una mica daurat ja es pot treure del forn i...
Bon Profit!!!
De cada pizza en fem dos porcions.
Encara que es una entrada antiga, també participem al concurs Monsalmó!!! |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada