diumenge, 4 de març de 2012

Pizza Primavera

Encara no ha arribat la primavera, però cada dissabte a casa es fa pizza per sopar... i aquesta te uns aires primaverals que enamoren... Mmmmmmm!!!! Que bona que ens surt!!!
Els ingredients per a dos pizzes grosses son:

  • Dos bases refrigerades de pizza
  • un pot de tomàquet fregit casolà
  • orenga
  • 200 gr. de salmó fumat
  • un pot de puntes d'espàrrecs
  • un paquet de formatge ratllat
  • olives
  • Crema de llet

Donç comencem:

  1. Escalfarem el forn a 200º
  2. Estirarem la massa de pizza amb un corró, per que ens quedi mes prima i la deixarem en el mateix paper sulfuritzat.
  3. Ara li posarem una capa del tomàquet fregit per sobre i un polsim de orenga i ho posarem al forn.
  4. Quant la massa estigui una mica cuita, la retirarem del forn i la farcirem amb una capa de salmó, uns espàrrecs, unes olives, el formatge ratllat i un raig de crema de llet i ho tornarem a posar al forn una estona mes.
  5. Quan el formatge estigui desfet i una mica daurat ja es pot treure del forn i...
A gaudir d'aquesta pizza!!!!

Bon Profit!!!


De cada pizza en fem dos porcions.



Encara que es una entrada antiga, també participem al concurs Monsalmó!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada