dijous, 4 d’octubre del 2012

Avui toca futbol i... graellada!!!

I com ja es costum, els dies de futbol toca sopar al menjador... i avui hem inaugurat la temporada de la llar de foc amb una graellada.

Hem anat a mercat, com cada dimarts, i hem trobat uns rovellons a bon preu, i ja de pas hem passat per la carnisseria a comprar uns bons talls de cansalada, salsitxa i xistorra.

Amb un bon pa de pagès hem fet unes torrades, i les hem sucat amb all i tomacó, per acompanyar aquest àpat.

Uhhhhmmmm!!!! que bo que estava tot...
No se si em gaudit mes amb la graellada, amb el futbol o amb els rovellons... el que es segur es que ens hem posat les botes i hem gaudit com a deus!!!

Comencem???

Els ingredients d'aquesta graellada futbolera son:

  • 1/2 kg. de rovellons
  • 6 talls de cansalada
  • 10 salsitxes
  • 10 xistorres
  • 5 llesques de pa rodó
  • tomacons per sucar pa
  • alls
  • sal
  • oli
Per amanir els rovellons:
  • alls
  • julivert
  • sal
  • oli 
La llar de foc a tota pastilla per fer una bona brasa...
Uns rovellonets!!!
Comencem a fer els rovellons, primer per el peu i desprès els salem i els hi posem una picada de alls, julivert i oli
Salem  la cansalada una estoneta avanç, per que agafi be la sal i els posem a la graella.
La salsitxa i la xistorra s'han de coure be, però en compte, que es poden cremar!!!
El pa torrat es un bon acompanyament i sucat amb alls i tomàquet encara millor!!!
Els rovellons en directe!!!
La cansalada ben roseta!!!
Mmmmmm... que bones!!!!
I A la taula i al llit... al primer crit!!!



Bon Profit a tots!!!

2 comentaris:

  1. ostres rovellons....ahir vaig veure el program de de caçadors de bolets i no van trobar res de res jejeje a veure si en uns ides anem a donar un volt per el bosc i trobem alguna cosa

    ptns

    ResponElimina