Els ingredients per a quatre persones son:
- 800 gr. de carn picada de vedella
- 4 alls laminats
- sal
- pebre
- 2 tomàquets ratllats
- 1/2 ceba ratllada
- 500 gr. de xampinyons
- julivert
Comencem????
- Netejar i tallar a quarts els xampinyons.
- En una paella, posar els xampinyons amb 2 alls laminats, julivert, i sal tot tapat perquè suïn. Desprès afegir un raig d'oli i fregir-los. Reservar.
- Salpebrar la carn i sofregir-la una mica, fins que agafi color.
- Afegir la ceba i deixar coure una mica i a continuació incorporar el tomàquet.
- Deixar coure fins que estigui fet el tomàquet.
- Emplatar la carn i els xampinyons com a guarnició i....
A menjar ben calentet!!!
Per gaudir d'un bon sopar en un vespre qualsevol! Jo ho faig molt això dels xampis. Això de la carn no tant, però potser m'hi animo. PEtons
ResponEliminaEs que son tant bons els xampis...
EliminaSalut!!!
una recepta, genial
ResponEliminaGracies Lolines!!!
Elimina