I quina recepta mes típica podria posar jo???... Doncs una crema de la terra...
LA NOSTRA CREMA CATALANA,
però en aquest cas sense cremar i amb un altre ingredient molt suggerent... La Xocolata!!!
I encara que semblen unes postres molt dificils, fetes al microones son facilissimes de fer... Us animeu???
Doncs comencem!!!
Els ingredients per aquestes postres son:
- Una base refrigerada de pasta brisa.
- 1/2 litre de llet
- 100 gr. de sucre
- 3 rovells d'ou
- 40 gr. de maicena
- 100 gr. de xocolata fondant al 70% de cacau
- una branca de canyella
- un tros de pell de taronja.
- uns pinyons
Som-hi doncs!!!
- Primer de tot, tallarem la pasta brisa i la posarem en petits motlles per fer les cassoletes. Les enfornarem a 210º fins que estiguin daurades. Reservem
- Desprès, trocejarem la xocolata i la fondrem al microones. Reservem.
Ara farem la crema catalana.
- Posarem en un bol apte per a microones la llet, el sucre, els rovells, la maicena, i ho batrem tot amb les varilles manuals durant uns dos minuts.
- Afegirem la pell de taronja i la canyella i ho posarem tot plegat al microones durant dos minuts.
- Ho tornem a batre dos minuts mes i ho tornem a posar al microones dos minuts.
- Treiem la pell de taronja i la canyella i afegim la xocolata desfeta i tornem a batre tot plegat i ho tornem a posar dos minuts mes al micro.
- Passat aquest temps ho tornem a batre i ho posem un minut mes... tot depèn de com us agradi de espesa la crema.
- Ho deixem refredar, omplim les cassoletes i decoreu amb uns quant pinyons i si us sobra crema ompliu uns gots.
Xarrupa que vessa!!!
Bon Profit!!!
Bona proposta, Nuri! Gràcies per participar! No coneixia el teu bloc, ara ja tens una seguidora més :-)))
ResponEliminaMoltìssimes gracies Marina!!!Jo soc la Lourdes, i la Nuri es la meva mare, pero encara i així sempre contesto en el seu nom.
EliminaA, per cert... la meva nena es diu Marina i estic encantada de coneixerte també.
Estarem en contacte sovint ja que també seguixo el teu blog.
Petonets i fins aviat!!! ♥
Lourdes.
quina bona idea .....me l'emporto jeje
ResponEliminaTota per a tu Lídia!!! ajajajajaj
Eliminamoltes gracies per la recepte, quina bona pinta te!
ResponEliminapetons d'una catalana a California.
I des de California m'has llegit???? Doncs moltíssimes gracies Kteach!!!
EliminaPetonets des de La Seu d'Urgell!!!
Lourdes♥