La meva jefa, fa temps, va fer un curset de cuina a l'ajuntament de La Seu i una de les receptes que va aprendre va ser la del Tiramisú i com que soc tant gormanda, ja fa dies que tinc el cuquet a la panxa i no me'l puc treure...
Així que aquest dia ho vaig decidir i vaig dir a la feina: "Montse!!! dona'm la recepta del Tiramisú que aquest cap de setmana el faré per postres"
I aprofitant que es la fira de Sant Ermengol i son tant típics els formatges d'aquesta fira, faré el Tiramisú de la jefa!!!
Comencem???
Els ingredients per a vuit persones son:
Posem fil a l'agulla!!!
Així que aquest dia ho vaig decidir i vaig dir a la feina: "Montse!!! dona'm la recepta del Tiramisú que aquest cap de setmana el faré per postres"
I aprofitant que es la fira de Sant Ermengol i son tant típics els formatges d'aquesta fira, faré el Tiramisú de la jefa!!!
Comencem???
Els ingredients per a vuit persones son:
- 4 ous
- 250 gr. de formatge marcarpone
- 16 melindros
- 2-3 gots de cafè descafeïnat
- 50 gr. de sucre
- Cacau en pols.
Posem fil a l'agulla!!!
- Muntem les clares a punt de neu. Reservar.
- Barrejar els rovells amb el sucre i el formatge i afegir les clares muntades
- Remullar els melindros amb el cafè.
- Folrar un motlle amb paper transparent i posar una capa de melindros.
- A sobre posar una capa de la farda de formatge i espolsar per sobre força cacau.
- Acabeu d'omplir amb un altre capa de melindros, un altre de farda de formatge i per ultim tornar a espolsar mes cacau.
- Deixar reposar d'un dia per l'altre.
- Per desmotllar el tiramisú, agafar les quatre puntes del paper transparent i estirar cap amunt. Posar a sobre la safata i posar algun regle o alguna cosa per poder fer tope al canto del tiramisú. Estirar una punta del paper transparent per que surti de sota i ...
Servir ben fresquet!!!
Bon Profit!!!
Bnes Lourdes!!
ResponEliminamltes gràcies pel comentari al blog!
hem fet un tomet pel teu i tb t'hem de dir qt vigilarem de ben aprop! jeje!!
El tiramissú boníssim!
ptns!!
Moltíssimes gracies Fórmules Culinàries!!!
EliminaEstarem en contacte.
Salut!!!
Lourdes.