dilluns, 15 d’octubre del 2012

Carn picada amb Xampinyos

L'avia, sempre fa uns xampinyons exquisits, primer els deix suar i desprès el acaba de fregir perquè quedin mes melosos, però no son més que un acompanyament per la picada de carn, que queda tant sucosa que no saps si es més bona la carn o els xampinyons...

Els ingredients per a quatre persones son:

  • 800 gr. de carn picada de vedella
  • 4 alls laminats
  • sal
  • pebre
  • 2 tomàquets ratllats
  • 1/2 ceba ratllada
  • 500 gr. de xampinyons
  • julivert
Comencem????

  1. Netejar i tallar a quarts els xampinyons.
  2. En una paella, posar els xampinyons amb 2 alls laminats, julivert, i sal tot tapat perquè suïn. Desprès afegir un raig d'oli i fregir-los. Reservar.
  3. Salpebrar la carn i sofregir-la una mica, fins que agafi color.
  4. Afegir la ceba i deixar coure una mica i a continuació incorporar el tomàquet.
  5. Deixar coure fins que estigui fet el tomàquet.
  6. Emplatar la carn i els xampinyons com a guarnició i....
A menjar ben calentet!!!

Bon Profit!!!



4 comentaris:

  1. Per gaudir d'un bon sopar en un vespre qualsevol! Jo ho faig molt això dels xampis. Això de la carn no tant, però potser m'hi animo. PEtons

    ResponElimina