Els ingredients que hi a posat son:
- 4 taces d'arros
- Tres tomàquets
- una ceba
- unes tires de pebrot vermell escalivat
- aigua
- fumet de peix
- una sípia
- 8 gambes
- 300 gr. de chirla
- 1/2 Kg. de musclos de roca
- sal
- pebre
- una guindilla
- Netejarem i tallarem a troços la sípia i la bullirem amb aigua (tot just que la cobreixi ), sal i una guindilla de caiena. Quant estigui tendra, treurem la guindilla i es reserva.
- Fer les chirles i els musclos al vapor, guardar el caldo i reservar.
- A continuació comencem a fer el sofregit, amb la ceba i el tomàquet, tot ratllat. Quant ja estigui casi fet i aboquem el pebrot, la sípia i el caldo que hagi quedat i ho remenem tot plegat.
- Ara sofregir les gambes i barrejar-hi el sofregit i les xirles i els musclos amb el seu suc. Remenar.
- Hi abocarem el arròs i el sofregirem una miqueta, afegir el fumet i deixar coure fins que l'arròs estigui al punt.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada