Segur que si.
Els ingredients per a quatre persones son:
- 8 braons de corder
- 6 patates tallades a rodanxes de mig centímetre
- 4 tomàquets
- 1 got d'aigua
- 1 got de vi blanc
- 1 got d'oli calent
- 4 alls
- julivert
- sal
- pebre
- farigola
- Escalfarem el forn a 180º. Pelarem els alls i els triturarem junt amb el julivert i un gotet d'oli. Reservarem la barreja.
- En una safata de forn, farem un llit amb les patates, les salpebrem i a sobre i posem el corder, salpebrat i hi tirem farigola. Ho reguem tot amb l'aigua, el vi i l'oli calent i ho posem al forn a mitja alçada.
- Controlarem la carn cada poc temps i l'anirem girant. Per que no ens quedi sec, si cal, afegirem algo de liquid(una barreja de aigua, vi blanc i oli a parts iguals).La idea es que la carn es deixi anar de l'os. Al fer-ho a baixa temperatura, costa mes de coure, però queda mes tendre.
- Quan han passat dues hores i mitja, mes o menys, afegir els tomàquets partits per la meitat, els salpebreu i pintem el corder i les patates amb la barreja de l'all i julivert.
- Deixar coure mitja hora mes i...
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada