diumenge, 15 de gener de 2012

Corder al forn amb paciencia!!!

Demà farem un corder... amb moooolta paciència... tardarem al menys 3 hores a coure'l, però valdrà la pena. 
Segur que si.

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 8 braons de corder
  • 6 patates tallades a rodanxes de mig centímetre
  • 4 tomàquets
  • 1 got d'aigua
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got d'oli calent
  • 4 alls
  • julivert
  • sal 
  • pebre
  • farigola
Per començar:
  1. Escalfarem el forn a 180º. Pelarem els alls i els triturarem junt amb el julivert i un gotet d'oli. Reservarem la barreja.
  2. En una safata de forn, farem un llit amb les patates, les salpebrem i a sobre i posem el corder, salpebrat i hi tirem farigola. Ho reguem tot amb l'aigua, el vi i l'oli calent i ho posem al forn a mitja alçada.
  3. Controlarem la carn cada poc temps i l'anirem girant. Per que no ens quedi sec, si cal, afegirem algo de liquid(una barreja de aigua, vi blanc i oli a parts iguals).La idea es que la carn es deixi anar de l'os. Al fer-ho a baixa temperatura, costa mes de coure, però queda mes tendre.
  4. Quan han passat dues hores i mitja, mes o menys, afegir els tomàquets partits per la meitat, els salpebreu i pintem el corder i les patates amb la barreja de l'all i julivert.
  5. Deixar coure mitja hora mes i...
PER FI LLEST!!!!

Bon Profit!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada