dissabte, 14 de gener de 2012

Fideus a la Cassola

Avui la avia no tenia inspiració per fer el dinar, però encara i així ens ha fet fideus a la cassola amb costelleta i saltxitxa.
I quins fideus li han sortit avui a la avia!!!
Estaven fantàstics!!!

Els ingredients per quatre persones son:

  • 400  gr. de fideus gruixuts, sense forat
  • una ceba
  • 3 tomàquets
  • 250 gr. de saltxitxa
  • 250 gr. de costella de porc talladeta petita
  • una patata
  • sal 
  • pebre 
  • aigua (un litre i mig, mes o menys)
  • oli
Per començar:

  1. Salpebrarem la costella i tallarem cada saltxitxa en dos i la sofregirem amb oli.
  2. Li afegirem una patata tallada a rodanxes de mig centímetre i ho deixarem daurar tot junt una bona estona.
  3. Ara triturarem la ceba i el tomàquet i ho afegirem a la cassola, salarem una mica i deixarem que es faci el sofregit.
  4. Quan estigui fet el sofregit, i tirarem els fideus i ho marejarem una mica i abocarem l'aigua.
  5. Deixar bullir una mica i rectificar de sal.
  6. Bullir tot plegat uns 15- 20 minuts .
I llestos!!! a emplatar i ...

Bon Profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada