A mi cada any me'n sobra com a mínim mig paquet i aquesta es una forma de aprofitar-los, encara que també es pot fer amb galets mes petits o macarrons, la qüestió es que la pasta estigui foradada per que la salsa entri per dins.
Els ingredients per a quatre persones son:
- 400 gr. de galets de Nadal o pasta foradada
- 200 g. de salmó fumat
- 1 ceba ratllada
- 200 ml. de nata de cuinar
- sal
- pebre
- Mantega
- Oli
- Bullirem la pasta amb aigua i sal, fins que estigui al dente. Reservar.
- En una paella, fregirem la ceba amb una cullerada de mantega i un bon raig d'oli i li afegim pebre.
- Quant estigui dauradeta, li afegirem el salmó tallat a troços.
- Ho barrejem tot i quant comenci a blanquejar el salmó li afegim la nata.
- Remenem i tastem i ara es el moment de rectificar de sal ( abans no perque al portar salmó ja es de per si salat)
- Quan la nata tregui la primera bombolla ja es pot retirar del foc i afegir a la pasta, remenar i...
Bon Profit!!!
Que rica que tiene que estar la pasta con el toque del salmón ahumado.Delicioso.Besos.
ResponEliminaQue te tengo que decir yo??? ajajajjajaj... es buenisima!!!
EliminaBss
Lourdes