Per fer-les necessitarem:
- Restes del pollastre, vedella i porc del caldo
- llet
- farina
- una llauneta de foie gras Mina
- nou moscada
- sal
- pebre
- ceba ratllada
- mantega
- oli
- Ou batut
- Pa ratllat
- Oli
- Per començar tallarem tota la carn amb unes tisores de manera que ens quedi ben petiteta.
- Començarem a sofregir la ceba amb una cullerada de mantega i un bon raig d'oli. Quan estigui ben dauradeta afegirem la carn i li donarem unes quantes voltes per que es barregi tot.
- Tot seguit i abocarem el foie gras i deixarem que es desfaci.
- Provarem la barreja i la rectificarem de sal i pebre i li afegirem una mica de nou moscada ratllada.
- Ara es el moment de afegir la farina, unes dues cullerades soperes ben grosses i la barrejarem be.
- Un cop ben barrejat tot i posarem la llet de mica en mica, tot remoguen-ho sense parar. Jo calculo de posar entre 1/2 litre a 3/4 de litre de llet. La pasta de croquetes estarà feta quant es desenganxi de la paella com si fos una truita.
- Posar la pasta en una safata que quedi una capa de un dit i mig de gruix i deixar refredar. Tapar amb film transparent i posar a la nevera durant 24 hores.
L'endemà ja es poden fer boletes allargades de pasta, es passen per ou batut i pa ratllat i es fregeixen en oli abundant.
Espero que us agradin i Bon Profit!!!
Uhmmm...qué delcia de croquetas..me han encatado y tu blog me está gustando mucho..por aquí me quedo siguiéndote..
ResponEliminaBesos
Carmen
www.dietamediterraneasana.blogspot.com
Muchisimas gracias Carmen!!! Aqui estaré para lo que quieras.
EliminaBesos y hasta pronto.
Lourdes.