Aquests son el ingredients:
- 1 Teula de Torró de Xixona
- 1 l. de llet
- 1 paquet de 8 racions de preparat per flam
- 200 ml. de nata líquida
- Sucre ( unes dues cullerades soperes)
- En primer lloc desfarem el sobre del flam amb la llet, afegirem la nata i ho batrem tot plegat.
- Esmicolarem el torró amb els dits i ho abocarem a la barreja de la llet.
- Tot seguit posarem la barreja al foc a bullir, fins que el torró s'hagi desfet per complert i ho apartarem del foc.
- Ara es hora de rectificar el sucre, al gust.
- I a continuació banyem un motllo amb sucre cremat, aboquem la barreja i deixem quallar a la nevera unes quatre hores.
- Per desmotllar, passeu la punta d'un gabinet pel voltant del motllo i abocar-ho en un plat. Es pot acompanyar de nata.
Us puc assegurar que es mes bo d'un dia per altre.
Bon profit!!!
Hem sembla un flan que ha d'estar boníssim... felicitats a mès per aprofitar "restes", així respectem el sistema.
ResponEliminaUna abraçada!
Gràcies Abril, com be dius, s'ja de aprofitar tot o no es pot llençar res!!!
EliminaPtns i fim avoat!!!
Lourdes.