dimecres, 11 de gener de 2012

Flam de Torro.

Estem a Gener i com es tradició es un mes de aprofitament... sobre tot desprès dels excessos dels Nadals. Es per això que començarem per fer un flam amb torró de Xixona que com cada any ens sobra.

Aquests son el ingredients: 
  • 1 Teula de Torró de Xixona
  • 1 l. de llet
  • 1 paquet de 8 racions de preparat per flam
  • 200 ml. de nata líquida
  • Sucre ( unes dues cullerades soperes)
I aquesta es la preparació:


  1. En primer lloc desfarem el sobre del flam amb la llet, afegirem la nata i ho batrem tot plegat.
  2. Esmicolarem el torró amb els dits i ho abocarem a la barreja de la llet.
  3. Tot seguit posarem la barreja al foc a bullir, fins que el torró s'hagi desfet per complert i ho apartarem del foc.
  4. Ara es hora de rectificar el sucre, al gust.
  5. I a continuació banyem un motllo amb sucre cremat, aboquem la barreja i deixem quallar a la nevera unes quatre hores.
  6. Per desmotllar, passeu la punta d'un gabinet pel voltant del motllo i abocar-ho en un plat. Es pot acompanyar de nata.
Us puc assegurar que es mes bo d'un dia per altre.

Bon profit!!!




2 comentaris:

  1. Hem sembla un flan que ha d'estar boníssim... felicitats a mès per aprofitar "restes", així respectem el sistema.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Abril, com be dius, s'ja de aprofitar tot o no es pot llençar res!!!
      Ptns i fim avoat!!!
      Lourdes.

      Elimina