dijous, 8 de setembre de 2016

Pasta de full amb tonyina i bacon

No us ha passat mai que de cop recordes un ingredient que feia temps que tenies oblidat???
Doncs això m'ha passat...
Ahir, varem fer un sopar familiar, i en Joan, ens va fer unes postres amb pasta de full, xocolata i fruits secs que estava boníssim i de cop vaig pensar...

         "PASTA DE FULL!!!"

i, avuí, no m'he pogut estar de fer aquest sopar...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 2 plaques rectangulars de pasta de full
* 1 bol de samfaina
* 3 llaunes de tonyina
* 100 g de daus de bacon
* 1 ou
Anem al lío!!!

1.- Encenem el forn per dalt i abaix i el posem a 200°
2.- Estirem una pasta de full a sobre de paper sulfuritzat a la rejilla del forn i la farcim amb una capa de samfaina, tonyina ben escorreguda i uns daus de bacon per sobre.
3.- Tapem amb un altre pasta de full, dobleguem i fem un cordó tot al voltant.
4.- Punxem tota la pasta de full amb una forquilla i pintem amb ou batut.
5.- Ho posem al forn a mitja alçada, ho deixem coure uns 20-30 minuts i...

A gaudir dels ingredients oblidats!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada