dilluns, 26 de setembre de 2016

Macarrons amb calamars

Doncs ja torno a ser aquí, amb aquesta dieta tan diversa i mediterrània, i avuí toca una miqueta de pasta amb peix i verduretes...
Anem per feina!!!

Els ingredients per a quatre persones son :

* 300 g de macarrons
* 2 calamars tallats a rodanxes
* 1 ceba tallada a daus
* Mig pebrot vermell tallat a daus
* oli d'oliva
* sal i pebre
Som-hi doncs!!!
1.- Posem a bullir els macarrons en força aigua i sal. Quan ja estan fets, colem i reservem.
2.- En una paella, amb una mica d'oli, sofregim els calamars salpebrats.
3.- Quan ja estan blanquets, afegim la ceba i el pebrot i acabem de sofregir. Rectifiquem de sal.
4.- Afegim els macarrons al sofregit i ho remenem tot plegat.
5.- Si voleu, podeu afegir formatge ratllat i gratinar, sinó, emplatem i...

A gaudir d'un plat ben variat i complet!!!
Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

2 comentaris:

  1. Quina recepta més bona i senzilla. M'encanta!!!

    petons!!

    ResponElimina
  2. Quina bona idea! Han de tenir un gustet....mmmmmmm.....
    Petonets, Lourdes!
    Olga

    ResponElimina