dijous, 15 de setembre de 2016

Cassoleta de gambes i escamarlans

Avuí hem estat d'aniversari, el meu, i jo, que soc més de salat que de dolç, m'he decantat per una bona cassola de peix...
Us la explico???

Els ingredients per a quatre persones son :

* 8 gambes
* 8 escamarlans
* 500 g d'anelles de calamars
* 500 g de musclos de roca
* 500 g de rossellones (xirles)
* 1 ceba tallada a daus
* 2 tomàquets ratllats
* la polpa de dues nyores
* 1 bitxo
* oli d'oliva
* sal

Anem al lío!!!

1.- Posem a depurar les rossellones amb aigua i sal.
2.- Rentem i retirem les barbes dels musclos
3. - Obrim al vapor les rossellones i els musclos i reservem.
4.- En una cassola amb oli, fregim, per tandes, les gambes, els escamarlans i el calamar i reservem.
5.- Fem un sofregit amb la ceba, el tomàquet, la nyora i el bitxo. Quan ja està quasi fet, afegim l'aigua dels musclos, colada, i deixem reduir una mica.
6.- Afegim a la cassola els calamars, i la resta de marisc.
Deixem coure tot plegat uns minuts més i...

A gaudir d'un aniversari ben saborós!!!

Bon Profit!!!!

Ahhhh!!!! I aneu amb compte amb el bitxo... No el mossegueu!!!!


1 comentari:

  1. Noia, quina cassoleta! No em faria res compartir-la amb tu!
    Petonets, Lourdes!
    Olga

    ResponElimina