Avuí hem estat d'aniversari, el meu, i jo, que soc més de salat que de dolç, m'he decantat per una bona cassola de peix...
Us la explico???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 8 gambes
* 8 escamarlans
* 500 g d'anelles de calamars
* 500 g de musclos de roca
* 500 g de rossellones (xirles)
* 1 ceba tallada a daus
* 2 tomàquets ratllats
* la polpa de dues nyores
* 1 bitxo
* oli d'oliva
* sal
Anem al lío!!!
1.- Posem a depurar les rossellones amb aigua i sal.
2.- Rentem i retirem les barbes dels musclos
3. - Obrim al vapor les rossellones i els musclos i reservem.
4.- En una cassola amb oli, fregim, per tandes, les gambes, els escamarlans i el calamar i reservem.
5.- Fem un sofregit amb la ceba, el tomàquet, la nyora i el bitxo. Quan ja està quasi fet, afegim l'aigua dels musclos, colada, i deixem reduir una mica.
6.- Afegim a la cassola els calamars, i la resta de marisc.
Deixem coure tot plegat uns minuts més i...
A gaudir d'un aniversari ben saborós!!!
Bon Profit!!!!
Ahhhh!!!! I aneu amb compte amb el bitxo... No el mossegueu!!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dijous, 15 de setembre del 2016
Cassoleta de gambes i escamarlans
Etiquetes de comentaris:
calamars,
cloïses,
escamarlans,
gambes,
marisc,
Musclos,
peix,
rossellones
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Noia, quina cassoleta! No em faria res compartir-la amb tu!
ResponEliminaPetonets, Lourdes!
Olga