divendres, 23 de setembre de 2016

Sèpia amb pèsols


I seguim de dieta... I avuí ha tocat aquesta sèpia, que per portar tan pocs ingredients ha quedat de vici!!!
Venga, que us explico com diu la meva dietista que s'ha de fer!!!! 

Els ingredients per a quatre persones son :
* 750 g de sèpia
* 2 cebes tallades a daus
* 250 g de pèsols
* oli d'oliva verge extra
* sal
Anem al lío!!!
1.- Rentem la sèpia i la tallem a trossos.
2.- Posem la sèpia en una cassola amb un rajolí d'oli a foc mitjà, ho tapem i deixem que es cogui en el seu propi suc, fins que quedi tendra.
3.- Escorreguem la sèpia i guardem el suc.
4.-Afegim la ceba i posem la sal i la deixem coure fins que estigui daurada a foc lent.
5.- Quan ja estigui casi cuita, afegim els pèsols i la resta de suc, rectifiquem de sal, ho deixem coure uns minuts més i...

A gaudir d'un àpat ben sa!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada