dijous, 29 de setembre de 2016

Espaguetis al pesto

El plat que hem fet avuí, es d'allò més fàcil de fer i quasi no hem embrutat estris...
Tan sols es una salseta freda, que ben batuda dona un toc exquisit i molt mediterrani als plats de pasta...
Anem per feina !!!

Els ingredients per a quatre persones son :
* 300 g. d'espaguetis
* aigua
* sal
Per la salsa pesto:
* Una bona branca de fulles d'alfàbrega fresca
* 6 cullerades d'oli d'oliva verge extra
* 4 alls
* 30 g.  de formatge parmesà ratllat
* 100 g. de pinyons
* sal
Anem per feina!!!
1.- Posem a bullir la pasta seguint les indicacions del paquet amb aigua i sal.
2.- Al got de la batedora, posem la meitat dels pinyons i la resta d'ingredients de la salsa i ho batem fins que quedi ben fi. Rectifiquem la salsa de sal i afegim la resta de pinyons (si veiem que queda curt d'oli, n'afegim una mica més)
3.- Quan els espaguetis estiguin cuits, els escorrem i els emplatem.
4.- Posem la salsa per sobre dels espaguetis i...

A gaudir d'aquesta pasta tan bona!!!
Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada