diumenge, 2 d’octubre de 2016

Crema catalana lleugera amb pinya

Qui ha dit que la crema catalana ens engreixa???
Doncs, segons la meva dietista, es pot alleugerir amb suc de pinya.
Ho provem???

Els ingredients per a quatre cassoletes son:

* 3 ous
* 300 ml de llet sense lactosa
* 25 g de maizena
* 50 g de sucre + una mica més per cremar per sobre
* 1 pot de 4 talls de pinya amb el seu suc

Anem per feina!!!

1.- En un pot apte per a microones, barrejar els ous, la llet,  la maizena, el sucre i el suc de la pinya. Ho batem bé i ho posem al microones durant 2 minuts.
2.- Passats els 2 minuts, ho treguem i ho tornem a batre. Ho posem 2 minuts al microones.
3.- Ho batem altre cop i ho tornem a posar 2 minuts més i ho batrem per última vegada.

4.- Posem un tros de pinya a cada cassoleta i ho rellenen amb crema.
5.- Ho deixem refredar a la nevera un parell d'hores.
6.- Al moment de servir, posem un bon polsim de sucre, amb un soplet, ho cremem i...

A gaudir d'unes bones postres alleugerides !!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

2 comentaris:

  1. T'agafo la recepta...crema i pinya...una combinació brutal! Petonarros!

    ResponElimina
  2. M'encanta la crema, pero al microones?? en aixó a casa som una mica contraris... a veure, la provarem peró a 'la tradicional' jejeje

    ResponElimina