dilluns, 24 d’octubre de 2016

Salsitxes amb vi blanc

Quan organitzem els menús diaris, sempre hi ha un dia mandrós, un dia espès que no saps que fer, però que tampoc vols fer les típiques salsitxes fregides... I llavors es quan aquestes receptes et treuen de l'apuro...

Els ingredients per a quatre persones son :

* 12 salsitxes
* 1 ceba tallada a daus
* 3 alls tallats a làmines
* 1 got de vi blanc
* Oli d'oliva verge extra

Som-hi!!!

1.- En una paella amb oli, fregim les salsitxes fins que estiguin ben daurades. Les traiem i les reservem.
2.- En el mateix oli, sofregim els alls i la ceba, fins que quedi ben cuita.
3.- Afegim les salsitxes i el vi blanc.
4.- Ho deixem reduir tot plegat durant uns minuts i...

A gaudir de la cuina mandrosa !!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

1 comentari: