dimecres, 12 d’octubre de 2016

Lloms de lluç en papillota

En diades de festa volem dinars especials, però a l'hora, volem descansar i no complicar-nos la vida a la cuina... Per això, aquest plat es ideal per aquestes dates...

Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 talls de llom de lluç
* 1 pastanaga
* 1 tomàquet madur
* 1 porro
* ½ pebrot vermell
* oli d'oliva verge extra
*sal i pebre

Som-hi doncs!!!

1.- Tallem 4 trossos de paper d'alumini.
2.- Tallem totes les verdures ben primes, amb una mandolina i les repartim a cada tros de paper d'alumini.
3.- A sobre de les verdures hi posem un tall de lluç salpebrat i reguem amb un bon raig d'oli d'oliva.
4.- Tanquem el paquet ben segellat, ho enfornem a 220° durant uns 15-20 minuts i...

A gaudir d'una cuina de festa i sana a l'hora!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada