dimecres, 2 de novembre de 2016

Bacallà amb xampinyons

A casa, el bacallà, ens agrada molt,  però sempre acabem fent-lo igual...
I  l'altre dia vaig pensar en convinar-lo amb xampinyons, i la barreja ens ha agradat molt.

Comencem amb la barreja???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 8 talls de llom de bacallà al punt de sal
* 1 safata de xampinyons a làmines
* 1 ceba tallada a daus
* 2 tomàquets madurs tallats a daus
* Alls i julivert
* oli d'oliva verge extra
*sal i pebre

Som-hi!!!

1.- En una cassola amb oli, fem un sofregit de ceba, tomàquet, sal i pebre.
2.- Quan ja està casi fet, afegim els xampinyons i ho rectifiquem de sal. Deixem coure.
3.- Fem una picada d'alls i julivert.
4.- Posem el bacallà a sobre del sofregit i afegim la picada. Tapem i posem el foc baix.
5.- Deixem coure uns 10 minuts i...

Ja tenim aquí un bacallà diferent!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

2 comentaris:

  1. Quina bona recepta, m'agrada aquesta combinació, haurem de provar-ho.
    Petons http://paprikaenlacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Jo faria com els portuguesos, el cuinaria i menjaria de mil maneres diferents! I aquesta em sembla boníssima! Petonarros!

    ResponElimina