diumenge, 13 de novembre de 2016

Pollastre guisat amb cervesa i sopa de ceba

O com fer un guisat per un single amb llaunes i sobres de sopes.

Doncs si!!! Quan vaig començar a rondar per aquest món 2.0, vaig conèixer un munt de gent, i  com sempre, n'hi ha que hi tens més feeling i d'altres no...
Aquest es el cas d'en Xavi i la Nines, dos singles adorables amb els que tot el dia batallo per que cuinin una mica... Juajuajua!!!
Doncs avui, els vull ensenyar que, amb llaunes i sobres de sopes, també es pot guisar!!!!

Comencem a guisar!!!

Els ingredients per a quatre persones son :
* 8 pernilets de pollastre
* 1 sobre de sopa de ceba
* 1 llauna de cervesa
* oli d'oliva verge extra
* sal i pebre

Anem per feina!!!
1.- Salpebrem el pollastre.
2.- En una cassola amb un bon raig d'oli sofregim el pollastre per tots els costats fins que estigui ben daurat.
3.- Afegim el contingut de la sopa de sobre, remenem una mica i tot seguit la cervesa. Remenem i tapem la cassola.
4.- Deixem coure a foc suau durant uns 20 ó 30 minuts i...

Ja podem emplenar els plats i gaudir d'una cuina ràpida i senzilla per a singles!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada