dimarts, 15 de novembre de 2016

Maires amb pa amb tomàquet

Les maires, o mare lluç, es un peix blanc.
La seva carn es blanca, i s'obre en capes.
S'alimenta de petits crustacis o gambetes i per això és tan gustós.

Es pot fer de moltes maneres, però a casa sempre s'ha cuinat enfarinat i ben fregit.

Els ingredients per a quatre persones son :
* 12 maires
* sal
* farina
* oli d'oliva verge extra
* pa amb tomàquet, per acompanyar

Anem per feina!!!

1.- Netegem les maires i els hi treguem el cap i la tripa.
2.- Salem les maires i les enfarinem.
3.- Posem l'oli en una paella i l'escalfem força.
4.- Fregim les maires pels dos cantons i les posem sobre paper absorbent.
5.- Emplatem, acompanyat d'un bon pa amb tomàquet i...

A gaudir del peix que es menja les gambetes!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada