diumenge, 21 d’agost de 2016

Truita embolicada de bacon amb formatge

Els diumenges son dies de descans i tranquil·litat, però els de casa, volen menjar igualment... Es per això que avuí, us proposem per sopar, un àpat facilet i gustós...
Una fantàstica truita, ben farcida, que acompanyada d'un bon entrepà de pa de vidre sucat amb tomacó i amanit amb un bon oli d'oliva verge extra, ens quedarà molt bona i gustosa...

Anem al lío!!!
Els ingredients per una bona truita son :
* 2 ous
* 50 g de daus de bacon
* formatge ratllat
* oli
* sal
* pa de vidre sucat amb tomàquet

1.- Posem a fregir el bacon amb un rajolí d'oli a foc lent.
2.- Batem els ous amb un pessic de sal.
3.- Afegim el bacon als ous i ho posem a cuallar a la paella.
4.- Afegim el formatge i el deixem fondre una mica
5.- Emboliquem la truita i...

A gaudir d'una truita embolicada i facileta !!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. Mmmmmm...un entrepà de luxe! A casa meva també agradaria molt!
    Petonets, Lourdes!
    Olga

    ResponElimina