dimecres, 3 d’agost de 2016

Rap a la planxa amb oli d'all i julivert

Jo soc de platja, i m'encanta el peix fresc, però des de que visc a La Seu d'Urgell, trobo que el peix no te el mateix gust que a Sitges...
Així que, amb l'excusa de l'anisake i el gust, m'he acostumat a comprar el peix congelat
I aprofitant una oferta, ahir vaig comprar uns bons talls de rap i els prepararem d'una manera ben senzilla i saborosa...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :

* 8 talls de rap congelat
* sal
* oli d'oliva verge extra
* 1/2 cabessa d'alls
* julivert

Anem per feina!!!

1.- Deixem descongelar el rap en una safata amb reixeta, perquè tregui tota l'aigua.
2.- A la batedora, posem els alls pelats, les fulles del julivert i l'oli i ho batem tot plegat. Reservem.
3.- Quan, el rap ja està descongelat, li acabem de treure l'aigua aixugant-lo amb paper absorbent i el salem.
4.- Posem a escalfar una planxa amb unes gotes d'oli i quan ja està ben calenta, coem el peix uns 2 minuts per banda.
5.- Emplatem el rap, el reguem amb l'oli d'all i julivert i...

A gaudir d'un bon rap!!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. Hola! ¿Te importaría echarle un vistazo a mi blog de cocina? ¡Me encantan tus recetas! http://elcocinerojurista.blogspot.com.es/

    ResponElimina