dilluns, 1 d’agost de 2016

Arròs amb salsitxes i farigola de Castellbò

Amb el temps, m'estic adonant que, amb poca cosa es pot fer un bon àpat. Només tenint un bon fons de despensa i el congelador amb 4 cosetes, t'arregla el dinar de diumenge.
També va bé tenir 4 espècies i productes de proximitat...
I això ha passat avuí... He tret 6 salsitxes del congelador i un potet amb sofregit de ceba i tomàquet i ha sortit un arrosset boníssim, amb uns aromes de Castellbò... Mmmmmm!!!!!
Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 4  tasses d'arròs
* 3 cullerades (soperes) de sofregit de ceba i tomàquet
* 6 salsitxes
* 150 g de daus de bacon
* unes tires de pebrot vermell escalivat
* 1 cullerada (sopera) de farigola de Castellbò
* 1 culleradeta (de café) de pols de ceps
* 1'5 l de brou de carn
*sal
* pebre
Anem al lío!!!

1.- En una paella amb oli, sofregim les salsitxes tallades a trossos petits. A mitja cocció, afegim el bacon i deixem coure.
2.- Quan la carn està casi cuita, afegim el sofregit, el pebrot i la farigola, remenem i deixem acabar de coure.
3.- Tot seguit, afegim l'arròs i ho rossegem bé.
4.- Hi aboquem el brou ben calent i la pols de ceps i rectifiquem de sal i pebre.
5.- Deixem coure uns 15 minuts i...

A gaudir d'un arròs amb aromes de farigola de Castellbò!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. I tant, Lourdes!
    A vegades els millors arrossos són els que porten "poca cosa" com tu dius!
    Aquest....ha de ser una delícia!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina