diumenge, 10 de juliol de 2016

Fideuà de muntanya

I si tenim el rebost ple i la nevera amb una mica de tot, sempre ens pot sortir una bona fideuà resultona per dinar el diumenge... Us apunteu???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 400 g de fideus del n°2
* 8 salsitxes
* 150 g de daus de bacon
* 25 g de carreroles seques
* 1 ceba ratllada
* 2 tomàquets madurs ratllats
* 1'5 l de brou de pollastre
*sal
*pebre.

Anem al lío!!!

1.- De bon matí, posem en remull les carreroles amb aigua calenta.
2.- En una paella, sofregim les salsitxes i el bacon. Afegim la ceba i la deixem coure uns minuts.
3.- Ara, afegim el tomàquet i deixem coure tot junt.
4.-Afegim les carreroles, i acabem de fer el sofregit. Rectifiquem de sal i  pebre.
5.- Ara afegim els fideus i els rostim amb tot el sofregit i afegim el brou.
6.- Deixem coure tot plegat durant uns 10 - 15 minutets i...

A gaudir del diumenge!!!

Bon Profit!!!



3 comentaris:

  1. M'encanta la fideuà de muntanya! Quasi més que la "marítima"!!! Petonarros!

    ResponElimina
  2. Ma mare li deia fideus a la cassola ...

    ResponElimina
  3. Lourdes...no he preparat mai una fideuà de muntanya! Sempre l'he fet de peix....Apuntada queda!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina