dissabte, 2 de juliol de 2016

Amanida de macarrons

No hi ha cosa que m'empipi més que anar al rebost i no trobar algun ingredient... I això que sempre procuro tindre un paquet de reten de tot i quan l'enceto , ja l'apunto per comprar-ne un altre... però de tant en tant, em despisto i no compro tot el que ens fa falta...

I avuí, he anat a buscar un paquet de espirals de color i no n'hi havia... m'empipat molt i llavors ha sortit l'improvisació...
Comencem amb la recepta???

Els ingredients per a una bona amanida son:
* 250 g de macarrons
* 4 rodanxes de pinya en almívar
* 10 palets de surimi
* 3 llaunes de tonyina amb oli d'oliva verge
* 1 paquet de daus de gall d'indi
* 1 paquet de daus  de pernil salat
* 2 paquets d'olives sense ós
* enciam tallat a juliana
* còctel de fruits secs per amanides

Per la vinagreta :
* 2 cullerades de vinagre de Mòdena
* 8 cullerades d'oli d'oliva verge extra
* 3 cullerades soperes de melmelada de tomàquet
* un pessic de sal
* un pessic de pebre

Anem al lío :

1.- Posem a coure els macarrons amb aigua i sal. Quan estiguin cuits, escorrem i refresquem sota l'aixeta. Reservem.
2. -  Mentrestant, tallem tota la resta d'ingredients (excepte els fruits secs) i els remenem amb els macarrons. Posem a la nevera a refredar.
3.- Ara, batrem tots els ingredients de la vinagreta.
4.- Emplatem l'amanida de macarrons, amanim amb la vinagreta, hi posem els fruits secs al gust i...

A gaudir de les improvisacións!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. A mi em passa com a tu! Al rebost...he de tenir de tot!
    Has improvisat bé, Lourdes!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina