dijous, 24 d’abril de 2014

Popets amb ceba

Avui he anat a la peixateria sense cap idea al cap... no sabia que fer per sopar... 
Últimament, la canalla tot el dia protesten i es queixen per tot... suposo que serà la primavera o les hormones que els hi comencen a pujar...
I com que estem a final de mes, com aquell que diu, he mirat les ofertes, i ves per on!!! Popets en oferta!!! Que en feia d'anys que no en cuinava... així que n'he comprat un kilo i junt amb una sopa i una amanida al davant... ja tinc sopar!!!

Anem al lio!!!

Els ingredient per aquests popets son:
  • 1 Kg. de popets
  • 4 cebes tallades a juliana
  • 3 alls trinxats
  • 1 bon raig de vi ranci
  • Sal
  • Pebre
  • Llorer
  • Oli d'oliva
Comencem???
  1. Primer de tot, netejarem els popets a raig d'aixeta i els posem a escórrer
  2. Els salpebrem i els marquem en una paella amb l'oli ben calent i els reservem.
  3. Posem a sofregir a foc mig la ceba fins que quedi transparent i llavors i afegim els popets i l'all i ho deixem coure tot plegat fins que el pop estigui tendre. Si cal afegir una mica d'aigua de tant en tant... i...
A gaudir d'un bon plat de popets!!!

Bon Profit!!!




10 comentaris:

  1. Q buenos Sobri...pulpitos y como miras las ofertitas!! Muy bien!! Ya tengo la cenita no? Jaja un besote

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues claro Tita!!! se tienen que mirar las ofertas... que cuando llega fin de mes... se nota en el bolsillo!!!!
      Bss y Salud!!!

      Elimina
  2. OOOOhhhh popets....jo també fa temps que no en menjo...a veure si en trobo a plaça dissabte! T'han quedat suculents! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que Mònica, vas trobar popets a mercat???
      jejeje Espero que si i que et quedessin tan bons com a mi!!!
      Ptns i Salut!!!

      Elimina
  3. Ummm que bons! M'agraden molt i no en faig mai perque a casa no els apassionen... però aquesta recepta fa tant bona cara que em sembla que m'atreviré! He vist el teu bloc a "les teves receptes", jo ambé hi cóc! si vols visitarme em farà molta il.lusió, em trobes aquí

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Són deliciosos!!!! Los meus preferits!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. En els ingredients hi poses llorer i vi, però no dius en quin moment els hi poses...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, fadadelbosc... Ha estat un lapsus que després corregiré.
      El vi els pots afegir a mig sofregir la ceba i el llorer, junt amb l'all.
      Ptns i Salut!!!
      Lourdes

      Elimina