dijous, 17 d’abril de 2014

Pizza integral

Avui a la nit, toca.... pizza... però aquesta es una miqueta diferent... esta feta amb farina integral... i el resultat ha estat ben bo!!! Jo l'he trobat fins i tot mes cruixent!!!

Anem al lio!!!

Els ingredients per la massa son:
  • 500 g. de farina integral
  • 25 g. de llevat fresc
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1/2 culleradeta de sucre
  • 375 ml. d'aigua tèbia
I els ingredients pel farcit son:
  • 2 tomàquets ratllats
  • orenga 
  • sal
  • 1 ceba ratllada
  • uns talls de pebrot escalivat
  • 150 g. de mozzarella
  • unes olives
Comencem???
  1. Per començar, barrejar tots els ingredients de la massa en un bol fins a formar una bola i amassar fins que quedi ben llisa i suau. 
  2. Deixem reposar la massa coberta amb un drap fins que dobli el seu volum.
  3. Per la salsa, sofregim la ceba fins que quedi daurada i afegir els tomàquets, l'orenga i la sal i deixar acabar de coure.
  4. Per muntar la pizza, estirem la massa amb l'ajut dels dits a sobre d'un paper sulfuritzat i la farcim amb la salsa de tomàquets . Enfornar-la uns 10 minuts a 180º funció per dalt i baix amb ventilador.
  5. Treure la pizza i posar-hi les olives, el pebrot i la mozzarella, tornar a enfornar uns 10 minuts mes i...
A gaudir d'un dia mig light!!!

Bon Profit!!!






4 comentaris: