dimecres, 16 d’abril de 2014

Maduixes amb vinagre

Avui hem fet unes postres molt suculentes, que ja les feia la meva iaia Concha, la mare del meu pare, gran cuinera de la que ja us he parlat altres vegades...

Ella solia preparar aquestes postres del mati per a la nit, ja que així les maduixes deixen anar tot el seu suc i encara que us sembli estrany, amb vinagre... queden molt dolces!!!!

Comencem???
  • 1 Kg. de maduixes
  • Sucre
  • un bon raig de vinagre
  • Malvasia de l'Hospital de Sitges (Opcional)
  • Suc de taronja (Opcional)
Anem per feina...
  1. Primer de tot, netegem i tallem les maduixes a trossos i les posem en un bol
  2. Li afegim un bon raig de vinagre i un bon grapat de sucre i les deixem reposar unes 10 hores.
  3. Passat aquest temps, afegir el suc d'un parell de taronges i un bon raig de Malvasia de Hospital de Sitges (pels mes grans sols... ehhh!!!) i...
A gaudir d'unes postres ben dolces!!!

Bon Profit!!!




8 comentaris:

  1. Amb vinagre i sucre és la manera tradicional de preparar-les a casa....qué bones...i amb els condiments que després proposes encara millor! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. a casa tot depen del dia... Hi ha dies que només amb sucre i vinagre, hi ha dies que hi afegim suc de taronja, hi ha dies que hi afegim Malvasia... i hi ha dies que ho posem tot plegat!!!
      Ptns i Salut!!!

      Elimina
  2. A nostraltres també ens agraden així. Són tan bones!!!!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
  3. La primera vegada que les vaig provar, vaig pensar... aixó será horrible... vinagre!! Doncs bé... están genials!!
    Ara les fem sempre a casa, seguint aquesta recepta.

    Una abraçada!!
    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
  4. A casa també les hem fet sempre amb vinagre i sucre, i és com més ens agraden!.
    Una abraçada,

    ResponElimina