I seguint amb els souvenirs de les vacances, avui per sopar ens menjarem una bona crema de carabassó amb els carabassons de l'hort del meu germà Xavi i de segon ens farem uns "llomillos" arrebossats, amb ous de les seves gallinetes, que per acabar d'omplir l'estomac, no esta malament... no???
Així doncs, anem al lio!!!
Els ingredients per a quatre persones son:
- 12 talls de llomillo de dos colors
- farina de galeta
- 2 ous
- sal
- oli
I així ho farem...
- Salem el llomillo pels dos costats i els passem per l'ou batut.
- Ara l'arrebossem amb el pa ratllat
- En una paella amb l'oli ben calent, el posem a fregir en fins que quedi daurat al nostre gust pels dos cantons i...
Ja els tenim aquí!!!
Ben dauradet i a punt de menjar-los!!!
Bon Profit!!!
El plat preferit dels meus fills!!!!! Allí on estigui la carn arrebossada.....jejejeje....
ResponEliminaPetons,
Olga
I si es de dos colors, encara millor!!!
EliminaPtns i salut!!!
Lourdes
Riquisimos a mis hijas también les encanta, aunque yo los preparo mas con pechuga de pollo. Una pregunta ¿que es la farina de galeta? o es que llamáis así al pan rallado ;)
ResponEliminaEn casa nos gusta tanto el pollo como el lomo rebozado, de hecho hasta los libritos los hacemos con pollo y si, es el pan rallado, jejeje.
EliminaBss.
Lourdes
Era el meu plat preferit quan era una nena i fins al dia d'avui: res el supera!!! :)
ResponEliminaA casa també ens agrada molt i en mengem tot sovint, per acompanyar qualsevol tipus de verdura. :P
EliminaTambé era un dels meus predilectes, de peque i de gran...i ara ho és de les meves filles!!! El tall arrebossat, com diuen elles, sempre els ve de gust!
ResponEliminaTens un premi al meu blog. Passa a recollir-lo!
ResponEliminahttp://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2013/07/premi-kreativ-blogger_29.html
Petonets!